Nyt medlem i JAI?

Nye spillere er altid velkomne i JAI. Vi har hold på flere niveauer, som alle vægter både den sportslige og den sociale side af fodbolden. Der skulle derfor være rig mulighed for at finde det hold, der passer til netop dine ambitioner og fodboldmæssige evner.

I øjeblikket har vi fem herrehold og et oldboys-hold samt tre damehold og et oldgirls-hold. De forskellige holds træningstider kan ses til højre. Du kan blot møde op til en træning, men du må også gerne kontakte de enkelte holds trænere på forhånd. Kontaktinfo på disse findes under fanen “Hold” ovenfor.

Du er velkommen til at træne med et par uger for at se, om du har lyst til at spille i klubben. Hvis du beslutter dig for at blive en del af det herlige sammenhold i JAI, skal du udfylde en indmeldelsesblanket. Hvis du har spillet fodbold i en anden dansk klub inden for de seneste to år, skal vi desuden have dit spillercertifikat. Du kan læse nærmere om betaling af kontingent under fanen “Klubben” –> Kontingent.

Forum

I JAI foregår der utrolig mange ting af såvel sportslig som social karakter, og den nemmeste måde at få overblik over dette er ved orientere sig på “Forum” og oprette en bruger hertil.

På Forum foregår al kommunikation mellem klubben og medlemmerne og mellem trænerne og spillerne. Det er således på Forum, at du kan melde dig til kamp, melde afbud til træning osv. Tilmelding til JAI’s sociale arrangementer forgår ligeledes på Forum.

Hvert hold har sit eget forum, hvor meddelelser, der er relevante for det enkelte hold, kan findes. Derudover er der et fælles forum ”Ordet er frit”, hvor mere overordnede informationer rettet mod alle klubbens medlemmer findes.

Skulle du støde på problemer i forbindelse med brugen af Forum, kan du skrive en mail til webmaster@jai-fodbold.dk.

Spørgsmål

Hvis du har nogen  spørgsmål, så hiv endelig fat i din træner eller en af dine erfarne holdkammerater – de vil helt sikkert være klar til at tage godt i mod dig og hjælpe dig på plads i JAI. Du må naturligvis også kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@jai-fodbold.dk.