Forårssæsonen er for alvor blevet sparket i gang – og det betyder selvfølgelig også at JAIs festudvalg byder på en masse gode arrangementer.

Næstkommende arrangement er kampdag d. 30. april, hvor der vil blive spillet fire hjemmekampe samt, at der vil blive tændt op i grillen. Så kom og hep på dine klubkammerater, slik sol, spis pølser og hyg dig! Tilmelding til arrangementet sker på ordet er frit.

Kampdag er blot et af mange gode arrangementer, der bydes på i klub-regi denne sæson. Sæt derfor en masse krydser i kalenderen på ovenstående datoer (tak til Korup for flot aktivitetskalender) og hold øje med “ordet er frit”. Det er også allerede muligt at tilmelde sig årets forårsfest, som arrangeres af RAV.

Husk desuden at melde jer til det frivillige arbejde for klubben, hvilket kan gøres her. Pengene, der bliver tjent ved det arbejdet, går direkte til JAIs medlemmer. Tidligere arbejde er blandt andet endt ud i penge til borde/bænke-sæt samt ny grill – ting der er med til at styrke hyggen og fællesskabet i og omkring klubhuset.

Vi glæder os til et masse gode arrangementer med jer.