I en klub som JAI spiller de frivillige en stor rolle – både med at få tingene til at spille i dagligdagen med fx kridtning af baner og vedligeholdelse af klubhus, men også ved de særlige lejligheder, hvor der skal bruges nogle ekstra frivillige hænder.

Et vigtigt tilbagevendende arrangement i JAI-kalenderen er det årlige event i Universitetsparken “Danmarks største fredagsbar og Idrætsdag”, hvor JAI står for fodboldturneringen. Eventet forløb igen i år med stor succes, takket være de mange frivillige JAI’ere, der stillede op med højt humør og gjorde dagen god for hinanden og de deltagende.

Et andet arrangement, dog i mindre skala og i klubregi, stod de frivillige i Festudvalget for d. 30. september, hvor hele 40 JAI’ere var samlet til bowling med efterfølgende bytur.

Næste gang, der skal sættes kryds i kalenderen, er til “Halloween-bingo” d. 28. oktober, som også arrangeres af Festudvalget – hold øje med tilmelding på ordet er frit.

Yderligere skal man sætte kryds i kalenderen til årets Efterårsfest! Udover at dette er sæsonens fest, uddeles der også priser for “Årets Robert” (årets afbrænder) samt “Årets JAI’er”. Husk at nominere jeres klubkammerater til disse priser ved at sende en mail til bestyrelsen. Endvidere uddeles “Gammelmandsstokken”, samt prisen for årets topscorer. Tilmeldingen til dette herlige arrangement er allerede åben og kan ske her.

Efterårsfest betyder også at efterårssæsonen nærmer sig enden, samt at klubhuset skal lukkes ned for vinteren. Derfor opfordrer vi til, at man tager ud og hjælper til med dette. Efter oprydningen giver Klubhusudvalget pizza – så det er bare om at få sig meldt på.

Til slut et stort TAK til alle frivillige – hvad end det er en stor eller lille hånd man hjælper klubben med. Vi vil kun opfordre endnu flere til at give en hånd med – og vi lover; alt hvad man giver klubben, giver klubben igen i socialt samvær og hygge! Tak for hjælpen!