JAI-dag 2018 var en bragende succes!

40 glade JAI’ere var lørdag d. 3. februar mødt op til JAI-dag i gymnastiksalene på Katrinebjerg Skolen. Her stod den på diverse aktiviter – alt sammen noget, som ikke omhandlede fodbold.

Dagens aktiviteter blev lagt hårdt ud med en opvarmning, hvor aerobic-formanden stod i spidsen. Hernæst var der holddyst i bl.a. volley og ‘capture the flag’. Holdene var et miks på tværs af køn og de hold folk til daglig spiller på – på denne måde var der rig mulighed for at få hilst på en masse af de andre klubkammerater. Efter to timer med masser af aktivitet blev vinderholdet (billedet) kåret og vandt en flot præmie i form af et JAI-halsterklæde.

Efter alle aktivteterne gik turen mod Old Irish, hvor der først var kaffestue med kage og brætspil. Senere på aftenen var der burgere og pommes frites til de sultne JAI’ere, inden resten af aftenen skulle bruges på dansegulvet.

Tak for en rigtig god JAI-dag til alle fremmødte! Dejligt at se så mange!

Til slut vil vi blot minde om, at der mandag d. 19. februar er generalforsamling, hvor vi opfordrer folk til at møde op. Melder man sig til inden d. 12. februar bliver der bestilt en sandwich til en. Vi håber at se mange af jer!