Selvom mørket har gjort sit indtog i det ganske, danske land, så har det tilsyneladende ingen effekt på JAIs medlemmer, der ufortrødent arbejder videre på træningsbanen i bestræbelserne på oprykning og pointrekorder. På den sociale side er havestolen og grillen udskiftet med det lune omklædningsrum og velsmagende pizzaer.

Først en dribling tilbage til den sportslige front. Her er Oldgirls og D3 allerede færdige med deres kampprogram, og det blev såmænd til mange spændende kampe på anlægget, selvom resultatet ikke altid faldt ud til JAIs fordel. H4 fik resultatmæssigt en dårlig start på deres serie 5 pulje, men har i de seneste kampe cementeret deres placering midt i tabellen. H3 og H2 havde såmænd også deres startvanskeligheder, og begge hold bliver desværre nødt til fortsat at have det ene øje rettet mod nedrykningsstregen i hver deres serie 4 puljer. D2 kan krone et flot efterår med en oprykning, hvis de er i stand til at besejre Hammel i sidste spillerunde! Klubbens flagskibe, D1 og H1, jagter fortsat sejre i bestræbelserne på begge at kunne overgå deres hidtige pointrekord i henholdsvis Kvindeserien og serie 2. Med lidt held kan H1 endda sikre sig oprykning til serie 1. I kvindeserien spilles der desværre ikke om oprykning i efteråret.

På den sociale front kunne Pernille Hannibal og Lars Johansen løfte dette års pokaler i Gylympiaden (foto herover) – en turnering arrangeret af klubbens egen materialeansvarlige, Mikael Gyldenlund. I oktober kan JAIs medlemmer se frem til kampdag, hvor der vanen tro bliver serveret noget godt til ganen, mens man jubler på sine klubkammerater. I starten af november kulminerer efteråret med den årlige efterårsfest, hvor D3 i år inviterer til fest og dans på cykelbanen. Herefter kan spillerne se frem til, at deres respektive holds festudvalg inviterer til julefrokost inden formen atter skal på plads når grusbanen på Katrinebjerg kalder henover vinteren.