Efterårssæsonen er allerede i fuld gang, og sommerferieformen – for de fleste nok nærmere kageform end bikiniform – skal pudses af.

Flere af JAI’s hold er startet på efterårets turnering, mens de resterende hold starter op med kampe i løbet af den næste uges tid. Det betyder også at træningen er i fuld gang. Træningstiderne kan ses på forsiden i højre side. Det er desuden en god idé at holde sig opdateret på de enkelte holds fora omkring eventuelle ændringer. Fra uge 36 rykkes træningstiderne tilbage med en halv time, således at første træningspas ligger fra kl. 17.00-18.30, i stedet for fra kl. 17.30-19.00, som det er tilfældet nu, i den første del af sæsonen.

Selvom både træninger og kampe er i fuld gang, er nye spillere meget velkomne. Tag gerne kontakt til en træner, mød op til en træning, eller skriv en besked til bestyrelsen på mail eller over facebook.

Efterårssæsonen byder vanen tro på årets efterårsfest, som i år afholdes d. 11/11. Men inden vi kommer så langt, skal vi nyde en sæson med godt humør, fællesskab og ikke mindst masser af fodbold, hvilket for alvor skydes i gang med kampdag d. 26/8. Læs mere og tilmeld jer på ordet er frit.

God efterårssæson!