På efterårets kampdag havde vi to hold i aktion, H1 og H2, hvilket var ed stor succes.

H2 åbnede kampdagen mod Hasle B. Kampen startede skidt for JAI, der efter første halvleg var bagud 0-2. H2 bestemte sig heldigvis for at de mange fremmødte JAI-tilskuere ikke skulle snydes for en sejr, hvorfor H2 satte Michael Hansen på banen, hvilket startede målfesten. JAI’s tilskuere fik lov at juble hele 4 gange i 2. halvleg og kampen endte 4-2 til JAI – en glimrende start på kampdagen.

Efter H2’s kamp var der en længere pause inden H1 skulle i aktion, hvilket gav anledning til både rundboldkamp og kongespil i det gode vejr. Toastmaster Liselotte havde desuden sørget for at køleskabet var fyldt med toast, så folk kunne stille sulten midt på dagen.

H1 gav også tilskuerne noget at juble for med en 2-1 sejr over Odder IGF. Efter H1’s sejr skulle en rigtig klubmand hyldes; Allan, der har været træner for H1 og nu træner D1, blev 50 år d. 27/8. Stort tillykke til Allan!

Efter et par veloverståede kampe, tændte Festudvalget op i grillen, hvor man kunne grille sit medbragte kød, og Festudvalget havde sørget for lækkert tilbehør. Herefter stod aftenen på fest og farver samt masser af godt humør.

Tak til alle fremmødte – det var fedt at se så stor opbakning fra holdene, der ikke var i kampaktion på selve dagen!