Jydsk Akademisk Idrætsforening/JAI Fodbold er Aarhus Universitets fodboldklub, og dermed en del af Aarhus Universitets-Sport. Vi er altid på udkig efter nye sponsorer og partnerskaber, og hvis det lyder interessant i dine ører, så læs videre.

Vi har flere kvinde- og herrehold, der spiller på forskellige niveauer. De bedst placerede er i henholdsvis Jyllandsserien og Serie 2. I JAI er der plads til både de seriøse og de sociale, de hurtige og de langsomme. Sammenholdet og det gode humør er i højsædet, da vi ønsker at give de unge mennesker i Aarhus mulighed for at spille fodbold med indhold, såvel sportsligt som socialt.

Vores grundlæggende sponsorfilosofi er, at både JAI og vores sponsorer skal profitere af et sponsorsamarbejde, og vi fokuserer på langvarige relationer. Med mere end 200 medlemmer, både studerende og nyuddannede akademikere, spredt på mange forskellige uddannelser, udgør vi en bred målgruppe af bevidste forbrugere, hvad enten det angår valg af bank, arbejde, mad & drikke eller oplevelser mm.

Derfor kan det godt betale sig at støtte klubben som enten bronze-, sølv-, guld- eller hovedsponsor. Jo mere du støtter os, des mere støtter vi din virksomhed! Du kan støtte os i form af spillertøj, træningsmaterialer, kampbolde, ting til vores nye klubhus og på mange andre måder. Vi er kendt for at gå nye veje og finde innovative eksponeringsmuligheder.

Stadig interesseret? Så tøv endelig ikke med at kontakte vores sponsorudvalg.

Tøj- og materialesponsor

 

select

Sport direct

 

 

Hovedsponsor

 

djurslands-bank