Kære JAI’ere

Vi i bestyrelsen håber, at I alle har fået en god start på det nye år og er klar til en ny sæson i JAI Fodbold!

2018 tegner sig som et godt år i JAI og der er allerede mange gode ting at glæde sig til. Først i kalenderen står sæsonfinalerne i vintersæsonens herreturnering ‘Whiskey Cup’ og damernes turnering ‘Gyldne Damer’, som begge løber af stablen torsdag d. 25. januar.

Næst i kalenderen kan man glæde sig til JAI-dag d. 3. februar, som er en årlig tilbagevendende tradition. Her kan man se frem til en dag i selskab med sine klubkammerater – en dag, der byder på sportslige såvel som sociale aktiviteter. Meld jer til her: JAI-dag

D. 19. februar er der generalforsamling. Her opfordrer vi alle til at møde op. Der er flere spændende punkter på dagsordenen, hvor vi håber, I alle vil give jeres besyv med. Desuden opfordrer vi til at man overvejer engagement i de forskellige udvalg i klubben. Man kan læse mere omkring de forskellige poster i udvalgene ved at følge nedenstående link. Aktiv deltagelse i klubbens udvalg er alletiders måde at få et bedre kendskab til klubben, samt at lære folk fra andre hold bedre at kende – derudover kan man se frem til at deltage i den årlige VIP julefrokost samt få high fives på stribe for sit gode arbejde!

Man kan tilmelde sig til Generalforsamlingen her: Generalforsamling

Ud over disse fremragende arrangementer kan man allerede nu notere sig datoen for forårsfesten 2018, der løber af stablen d. 5. maj.

Tilbage er der blot at ønske en god opstart på det nye år – Vi håber, at I alle sætter pris på og glæder jer til en masse timer på kunstgræs som optakt til forårssæsonen!