Kære Delfiner, som I nok har hørt, så kom der i aftes nye restriktioner på bordet med effekt fra på mandag den 26., og disse får desværre også konsekvenser for JAI og holdene 🙁

Det vi kan berette nu, og som kan forholdes til er:

Turneringer:

Weekendens kampe afvikles som planlagt, men fra og med mandag den 26. oktober kan der ikke længere spilles turneringsfodbold for aldersgrupperne senior og ældre. Det rammer derfor alle vores herrehold, D2 og Old Girls. Som fremgår i artiklen så ventes der afklaring på, hvordan den eksisterende senior-turnering kan/skal afsluttes, konsekvenser for op- og nedrykninger, udsatte kampe o.s.v.

Mht D1, så afventes der melding fra DBU og Divisionsforeningen hvorvidt 1.Division falder ind under ovenstående beslutning, og dertil hvilke evt. konsekvenser det har for resten af sæsonen.

Træning:

Præcis hvordan forsamlingsforbuddet for seniorfodbolden skal fortolkes i forhold til træning, ved DBU-og derfor vi-desværre ikke endnu. Vi afventer i en opdateret version af DBU-protokollen, og så snart denne nye version offentliggøres så opdatere vi jer herom.Vi i Bestyrelsen følger nøje med opdateringerne fra DBU og DBU Jylland, og melder ud løbende, og skulle der være nogle spørgsmål er i velkommen til at skrive, og så håber vi, at kunne svare på dem.

Mvh end ligeså coronatræt (og trist) Bestyrelse.

Seneste nyt fra DBU Jylland: https://www.dbujylland.dk/nyheder/2020/oktober/weekendens-kampe-afvikles-som-planlagt/?fbclid=IwAR2i0GopGuqxh35lGSPwNwY3EzYeJQDzhBc_usy_IdGUVdzqV41xSZvXU7A